RENEWABLE ENERGY

Ενίσχυση ενός βιώσιμου μέλλοντος , ένα βήμα κάθε φορά

Η SmartSun είναι αποφασισμένη να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου βασισμένο στην «πράσινη» ενέργεια. Από τη μελέτη έως την κατασκευή, δημιουργούμε και θέτουμε σε λειτουργία εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που ωφελούν σημαντικά την κοινωνία και το περιβάλλον.

Man worker in the firld by the solar panels
Let's Make The World Better with Green Energy!
Ηλιακή ενέργεια

Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παντός τύπου: Αυτόνομα και οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, φωτοβολταϊκά επί γης και Net Metering.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Αναλαμβάνουμε όλο τον κύκλο ανάπτυξης των φωτοβολταϊκών έργων από την μελέτη μέχρι και την υλοποίησή τους.

Εποπτεία & Συντήρηση

Είμαστε υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μέσω της εποπτείας (online υπηρεσίες ελέγχου λειτουργίας) και των προληπτικών – επεμβατικών συντηρήσεων.

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Προσφέρουμε προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού των φωτοβολταϊκών πλαισίων μέσω ειδικού αυτοματοποιημένου συστήματος, το οποίο κάνει χρήση απιονισμένου νερού κι ανταποκρίνεται σε όλα τα φωτοβολταϊκά συστήματα με σταθερές βάσεις στήριξης.

Εξειδικευμένες Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία για να αναλάβουμε απαιτητικά έργα ειδικών προδιαγραφών και εξειδικευμένες κατασκευές.

Γιατι να μας επιλέξετε!

Υιοθετούμε πρακτικές, οικονομικά αποδοτικές, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογική εξέλιξη, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανάγκες των πελατών μας! 

Καινοτομία

Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε σε κάθε μας βήμα μέσω της έρευνας και ανάπτυξης

Έμπειρο Προσωπικό

Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας στο χώρο της ενέργειας καθιστά την εταιρεία ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα

Δέσμευση Επιτυχίας

Η άρτια επιστημονική κατάρτιση της ομάδας αλλά και η έμφαση που δίνουμε στη λεπτομέρεια συντελούν στη δέσμευση της επιτυχίας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε

Τα έργα μας

Παρακάτω παρατίθενται ενδεικτικά μερικές από τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, τις οποίες, είτε έχει υλοποιήσει η εταιρεία μας, είτε έχει αναλάβει τη λειτουργία και τη συντήρηση τους.

Φωτοβολταϊκό Πάρκο - Καρίτσα

Εγκατεστημένη Ισχύς: 300kW
Τοποθεσία: Καρίτσα, Δ. Δίου-Ολύμπου, Ν.Πιερίας

Φωτοβολταϊκό Πάρκο - Τρίλοφος

Εγκατεστημένη Ισχύς: 1MW
Τοποθεσία: Τρίλοφος, Δ. Κατερίνης, Ν.Πιερίας
Φωτοβολταϊκό Πάρκο - Αγιάννης
Εγκατεστημένη Ισχύς: 500kW
Τοποθεσία: Άνω Αγιάννης, Δ. Κατερίνης, Ν.Πιερίας
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
MW ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΙΣΧΥΟΣ
ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ
(ΙΣΟΔΥΝΑΜA ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ CO2)

Ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη έργου;

Μην διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος από τους εκπρόσωπους μας θα σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό.